Rendezvényszervezés

Hogy rendezvénye maradéktalanul megfeleljen az Ön elképzeléseinek, kiemelkedjen a többi, hasonló esemény közül,elérje a kívánt hatást és minden résztvevő számára maradandó élmény legyen, mindenképpen tanácsos professzionális segítséget igénybe venni.

Páratlan kommunikációs, marketing és networking eszköz

Az uniós vagy hazai támogatásból finanszírozott projektek előírásszerű megvalósításának kiemelten fontos feltétele, hogy a projektgazda a tervezett beruházásról, a megvalósítás előrehaladásáról, illetve az elért eredményekről és a sikeres projektzárásról folyamatosan tájékoztassa a nyilvánosságot. Ezen követelményeknek stílusosan és elegánsan felelhet meg rendezvények megtartásával. A pályázók azonban jóval többet profitálhatnak egy sikeres rendezvényből pusztán tájékoztatási kötelezettségeik teljesítésénél. Egy ilyen esemény – amellett, hogy kellemes és emlékezetes – páratlan kommunikációs, marketing és networking eszköz, hiszen lehetőséget ad:

-szolgáltatásai, termékei bemutatására és népszerűsítésére,
-potenciális ügyfelek és üzleti partnerek megszólítására és megnyerésére,
-már meglévő üzleti kapcsolatok megerősítésére,
-cége, brandje ismertségének és hírnevének növelésére,
-személyes, közvetlen interakcióra.

Rendezvényszervezés

Hogy rendezvénye maradéktalanul megfeleljen az Ön elképzeléseinek, kiemelkedjen a többi, hasonló esemény közül, elérje a kívánt hatást és minden résztvevő számára maradandó élmény legyen, mindenképpen tanácsos professzionális segítséget igénybe venni. Munkatársaink 2010 óta foglalkoznak különböző, pályázathoz kapcsolódó rendezvények, protokolláris események megszervezésével főként önkormányzati megrendelésre. Több éves tapasztalat birtokában vállaljuk:
-nyitó- és zárórendezvények,
-átadó vagy avató ünnepségek,
-konferenciák, meetingek,
-fogadások,
-lakossági tájékoztató rendezvények,
-sajtótájékoztatók,
-lakossági és szakmai fórumok,
-roadshow-k,
-csapatépítő programok,
-vállalati rendezvények (évzáró, karácsonyi party, stb.),
-egyedi, innovatív programok
megszervezését, teljes körű lebonyolítását, igény esetén az eseménnyel kapcsolatos sajtóanyagok elkészítését.

Cégünk leveszi válláról az előkészítéssel és a megvalósítással járó gondokat, hogy Ön teljes mértékben vendégeire és kitűzött céljai elérésére koncentrálhasson. Rendezvényét stílusos és emlékezetes élménnyé tesszük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kiemelt partnerünk