Pályázati tanácsadás, projekttervezés

Személyre szabott konzultációt takar, melynek keretében feltérképezzük az Ön igényeit és megtaláljuk a céljainak leginkább megfelelő támogatási lehetőségeket.

Projektje sikeressége érdekében

Amikor pályázati forrás elnyerésére nyílik lehetőség, sokan esnek abba a hibába, hogy a felhívást és a beadási határidőt megpillantva sebtében írnak egy pályázatot és reménykednek a sikerben, mondván, minden pénz jól jön, majdcsak lesz valahogy. Ám ezek az átgondolatlan projektek vagy elbuknak már a bírálat során, így kárba vész a beléjük fektetett energia, vagy a nyertes pályázók már csak a megvalósítás során döbbenek rá a tervezés hiányából eredő problémákra, rejtett csapdákra, a fenntartás nehézségeire, sőt akár arra, hogy a megvalósult fejlesztésre tulajdonképpen nincs is szükség.

Jó hír azonban, hogy ezek az igen bosszantó és kudarcélménnyel fenyegető hibák könnyen elkerülhetők előzetes tájékozódással és alapos tervezéssel. Projektje sikeressége érdekében figyelmébe ajánljuk cégünk alábbi szolgáltatásait:

Pályázati tanácsadás

A pályázati tanácsadás során munkatársunk egyéni konzultációt folytat Önnel, melynek keretében felméri az Ön igényeit, helyzetét, valamint részletesen megismeri megvalósítani kívánt terveit. Ezután ismerteti az Ön céljainak leginkább megfelelő támogatási lehetőségeket és ellátja Önt személyre szabott tanácsaival, javaslataival a projektötlettel, illetve a pályázat elkészítésével, megvalósításával kapcsolatban.
1

Egyéni konzultáció

2

Megismerés

3

Ismertetés

4

Tanácsadás

Kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink részletes tájékoztatását az ötletük megvalósítására leginkább alkalmas pályázati lehetőségekről, hiszen csak ezen információk birtokában, felkészülten érdemes megkezdeni a projekt kidolgozását.

Projekttervezés

Egy igazán sikeres és fenntartható projekt megfontolt és alapos tervezés eredménye. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a tervezés folyamatára, hogy fejlesztési elképzeléséből a kiválasztott pályázati felhívásnak mindenben eleget tevő projektet dolgozhassunk ki.

Ennek érdekében munkatársunk..

1

Vizsgálat


Megvizsgálja, hogy a projektötlet hozzáilleszthető-e a kiválasztott pályázati felhívásban foglalt előírásokhoz, bírálati szempontokhoz.

2

Rávilágítás


Rávilágít a projekt azon pontjaira, melyeken a pályázat sikere érdekében módosítani érdemes.

3

Javaslat tevés


Az Ön lehetőségeit figyelembe véve javaslatot tesz olyan projektelemekre, melyek beépítése lehetővé teszi a finanszírozási lehetőségek legoptimálisabb kihasználását,

4

Tájékoztatás


Tájékoztatja azon adatok és dokumentumok köréről, melyeket az adott pályázathoz vagy annak mellékleteként a későbbiekben benyújtani szüséges,.

5

Tanácsadás


Gyakorlati tanácsokkal látja el a konkrét pályázat megírásával kapcsolatban,

6

Figyelemfelhívás


Felhívja a figyelmet a projekt megvalósításának várható legnagyobb kihívásaira, főbb állomásaira.

Célunk partnereinket megtérülő és fenntartható beruházások megvalósításához hozzásegíteni, ennek érdekében tervezési – tanácsadói szolgáltatásunkat díjmentesen nyújtjuk Önnek.

Kiemelt partnerünk