Meggyőződésünk, hogy alapos tervezést követő minőségi
munkánkkal az Ön elképzeléseit is megvalósítjuk.

Cégünkről röviden

A Mezőtúri Városfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaságot Mezőtúr Város Önkormányzata 2015. márciusában hozta létre pályázatíróiból, projektmenedzsereiből, illetve közbeszerzési, műszaki és pénzügyi szakembereiből.

A Kft.-t annak igénye hívta életre, hogy a város fejlődésének fontos pillérét jelentő uniós és hazai finanszírozású projektek előkészítését, lebonyolítását, valamint az azokkal kapcsolatos tevékenységeket egy professzionális, kifejezetten ezen feladatok összehangolt végrehajtásásra koncentráló, dinamikus és eredményorientált team végezze.

Tekintettel arra, hogy a fejlődést nem csak az állami és önkormányzati beruházások mozdítják elő, cégünk kiemelten fontosnak tartja komplex szolgáltatások nyújtásával hozzásegíteni mind a vállalkozói- és civil szféra tagjait, mind magánszemélyeket céljaik sikeres, pályázati forrással támogatott és fenntartható megvalósításához.

Meggyőződésünk, hogy alapos tervezést követő minőségi munkánkkal az Ön elképzeléseit is megvalósítjuk. Hiszen a mi küldetésünk – az Ön sikere.

Miért érdemes minket választania?

  • Mert a pályázatokkal kapcsolatos tevékenységeket egy professzionális, kifejezetten ezen feladatok összehangolt végrehajtásásra koncentráló, dinamikus és eredményorientált team végzi cégünknél.
  • Cégünk kiemelten fontosnak tartja komplex szolgáltatások nyújtásával hozzásegíteni mind a vállalkozói- és civil szféra tagjait, mind magánszemélyeket céljaik sikeres, pályázati forrással támogatott és fenntartható megvalósításához.
  • Meggyőződésünk, hogy alapos tervezést követő minőségi munkánkkal az Ön elképzeléseit is megvalósítjuk.

Cégadatok

Mezőtúri Városfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 5400 Mezőtúr, Kossuth Lajos tér 1.
Cégjegyzékszám: 16-09-016196
Adószám: 25151512-2-16.
Pénzforgalmi jelzőszám: 11745097-20014366-00000000

Referenciáink

Orvosi rendelő és mentőállomás kialakítása

Orvosi rendelő és mentőállomás kialakítása

Orvosi rendelő és mentőállomás kialakítása

Kiemelt partnerünk